pramed.com pramed.com
Начало Условия Реклама Контакти
АГ АГ Алергология Алергология Имунизации Имунизации Гастроентерология Гастроентерология Дермовенерология Дермовенерология Диететика Диететика Ендокринология Ендокринология Инфектология Инфектология Кардиология Кардиология Неврология Неврология Нефрология Нефрология Ортопедия Ортопедия Офталмология Офталмология Паразитология Паразитология Педиатрия Педиатрия Психиатрия Психиатрия Пулмология Пулмология Спешна помощ Спешна помощ УНГ УНГ Урология Урология Фармакология Фармакология Хематология Хематология Хирургия Хирургия















pramed.com

Сътрудници



На страниците на този сайт могат да бъдат публикувани авторски материали от дипломирани лекари.Условието е те да са с практическа насоченост,на медицинска тематика,на разбираем език,да са оригинални и с обем съобразен с формата на сайта.

В началото на всяка страница ще бъде публикувано името на автора на материала и негова снимка.

Желателно (но не задължително) е да ми се изпрати и кратко представяне със снимка и професионален маршрут за да бъде изработена визитка на автора.

При изпращане на материал за публикуване,освен евентуално представяне желателно e да ми се предоставя и телефон за връзка.

Предпочитаните от мен начини за предаване на материалите са:

1.Изпращанене по e-mail.

2.Получаване на материалите лично.

3.По споразумение (по Фейсбук,Скайп,по колеги,e-mail и др.)

За всяка уеб-страница предназначена за публикуване при желание може да бъде сключен договор между мен и автора,относно авторските права и условията за публикуване.

Материалите ще бъдат публикувани до 14 календарни дни от получаването им (изработването на една уеб страница не е лесно и бързо).

Окончателното решение за това дали един материал да бъде публикуван или не, е мое право,но при всички случаи отказът ще ви бъде изпратен обратно заедно със мотивите за него. Бъдете сигурни че няма да видите своето творение,публикувано под чуждо име!



Кореспонденция на e-mail: admin@pramed.com

Лице за контакти: Д-р Румен Петков